Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä » Pyydä tarjous Hae rahoitusta
Kotitalousvähennys

Voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka on 50 % saneerauksen työn arvosta.

Maksuehdot ja rahoitus

Voit saada saneeraukselle maksuaikaa - kysy edustajaltamme maksuehdoista ja rahoituksesta!

AA - Hyvä luottokelpoisuus

Palvelut - putkiremontit Tampere

Vesitek tekee omakotitalojen putkiremontit Tampereella ja lähikunnissa.

Käyttövesiremontti - käyttövesisaneeraus

Käyttövesiputkiston uusiminen kestää 2-5 päivää ilman sen suurempaa haittaa asumiselle. Remontti toteutetaan siististi rakenteita rikkomatta pinta-asennuksena Uponor komposiittiputkistolla. Vesi on poikki työn aikana vain muutaman tunnin.

Saneeraus voi pitää sisällään myös lämminvesivaraajan vaihdon, vesikalusteiden, hanojen ja suihkujen vaihdon sekä tarvittaessa muita järjestelmän toimivuutta parantavia komponentteja kuten paineenalennusventtiilin ja Leakomatic vesivuotovahdin.

10 syytä teettää Uponor-käyttövesiremontti

Lämpöverkon saneeraus - vesikiertoisen patteriverkoston remontti

Ikääntynyt lämmitysputkisto voi olla pahastikin tukkeutunut ja aiheuttaa turhaa energian kulutusta. Patterit eivät lämpene kunnolla ja asumismukavuus kärsii – myös putkistovuodon riski on suuri.

Patteriputkisto uusitaan komposiittiputkistolla ja remontin yhteydessä voidaan uusia myös patterit ja lämmönlähde. Remontti kestää yleensä muutaman päivän.

Ilmanvaihtoremontti - koneellinen ilmanvaihto vanhaan taloon

Vanhojen talojen tiivistäminen ja lisäeristäminen edellyttää rinnalleen tehokasta ilmanvaihtoa. Jos vanha painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poistojärjestelmä ei pysty pitämään talon ilmanlaatua hyvänä, on aika harkita uuden modernin ilmanvaihtojärjestelmän hankintaa.

Ilmanvaihdon ja energiatehokkuuden parantamiseksi taloon asennetaan koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-poisto ilmanvaihtojärjestelmä. Parhaimmillaan remontti voidaan toteuttaa jopa viikossa.

Uudet energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet pitävät sisällään muun muassa tehokkaat suodattimet, lämmön talteenoton ja monipuolisesti säädettävän ilmanvaihdon. Sisäilman laatu saadaan pidettyä hyvällä tasolla ja energiaa säästyy.

Lämmitysremontti - energiaremontti

Nykyaikaistamalla vanhan lämmitysjärjestelmän säästät energiaa, ympäristöä ja rahaa. Asennamme energiatehokkaan ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun nykyisen lämmönlähteen tilalle. Vaihtamalla öljylämmityksestä maalämpöjärjestelmään voi vuotuinen säästö lämmityslaskussa olla jopa 80 %. Suoralla sähkölämmityksellä varustetun talon lämmitysremontti pitää sisällään lämpöpumppujärjestelmän ja vesikiertoisen patteriverkon ja/tai lattialämmitysputkiston asennuksen.

Putkiremontit Tampereella tekee Vesitek!

LVI-palvelut, LVI-remontit ja LVI-asennukset:
  • Putkiremontti
  • Käyttövesiremontti
  • Patteriremontti
  • Ilmanvaihtoremontti ja lämmöntalteenotto
  • Lämmitysremontti
  • Lämminvesivaraajat ja hybridivaraajat
  • Lattialämmitys
  • Vedensäästö ratkaisut
  • Leakomatic vuotovahti