Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä » Pyydä tarjous Hae rahoitusta
Kotitalousvähennys

Voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka on 50 % saneerauksen työn arvosta.

Maksuehdot ja rahoitus

Voit saada saneeraukselle maksuaikaa - kysy edustajaltamme maksuehdoista ja rahoituksesta!

AA - Hyvä luottokelpoisuus

Vesivahinkojen estäminen on sinun käsissäsi

Suomessa sattuu päivittäin n. 80-100 vesivuotoa, ja tämä toistuu päivästä toiseen. Vesivahinkojen osuus kotivakuutuksien kautta maksetuista korvauksista on 60 % ja vesivahingot ovat kiinteistönomistajille suurin vahinkoriski. Vaikka sinulla onkin vakuutus, sen tuomaan turvallisuuden tunteeseen ei silti kannata tuudittautua. Usein putkiston ikä vaikuttaa korvattavaan summaan ja vakuutusehdoissa saattaa olla korvauksen ulkopuolelle jääviä asioita.

Pienikin vesivahinko voi saada aikaan suurta tuhoa, eikä vakuutuskaan korvaa kaikkea sitä suurta vaivaa, jonka sen korjaaminen tuottaa. Rakenteiden avaaminen ja kuivattaminen ei ole päivässä ohi, jolloin asunto voi olla pois käytöstä pitkiäkin aikoja ja varakodissa on viivyttävä pidempään. Vesivahinko syö aikaa ja rahaa, vaikka se voisi olla kokonaan ehkäistävissä.

Vesivahingon jäljiltä rakenteiden purkaminen ja kuivattaminen on aikaa vievää.

Yksinkertainen ja luotettava ratkaisu

Leakomatic®in avulla voit varmistaa, että kiinteistösi käyttövesijärjestelmässä on kaikki kunnossa. Kun olet kotona, töissä tai matkoilla, laite valvoo käyttövesiputkiston ja vesikalusteiden tilaa vuorokauden ympäri. Havaitessaan ongelman, Leakomatic hälyttää paikallisesti ja lähettää viestin mobiililaitteeseen ja katkaisee tarvittaessa vedentulon. Hälytyksen voi kuitata itse ja vapauttaa kiinteistön vedensaannin.

Leakomatic Cloud-palvelun avulla kotisi on hallinnassa ajasta ja paikasta riippumatta.

Leakomatic®in voi asentaa vanhaan tai uuteen talon, niin isoon kuin pieneenkin. Laite vaatii ainoastaan sähköt, ja jos haluat hyödyntää Cloud-palvelua, lisäksi Wifi-yhteyden. Laite asennetaan päävesiputkeen, heti vesimittarin jälkeen.

Leakomatic sopii sekä kotiin että vapaa-ajanasunnolle.

Leakomatic pähkinänkuoressa:

 • valvoo käyttövesiputkistoa ja vesikalusteita 24/7
 • katkaisee vedentulon automaattisesti vesivuodon sattuessa
 • ei häiritse vedenkäyttöä arjessa, vettä voi käyttää normaalisti
 • ohjattavissa kaikilla iOS- ja Android-mobiililaitteilla, tietokoneen selaimella ja / tai Leakomaticin omalla näytöllä
 • vakuutusyhtiö saattaa huomioida Leakomaticin vakuutusmaksujen suuruudessa ja / tai omavastuiden määrissä ja ikävähennyksien osalta
 • vaatii toimiakseen ainoastaan sähköä, Leakomatic Cloud lisäksi yhteyden paikalliseen wifi-verkkoon
 • asennuksen suorittaa putkimies, asennustyöstä saa kotitalousvähennyksen

Näin Leakomatic® toimii

Leakomatic®in toiminta perustuu kolmeen jatkuvatoimiseen testiin, jotka antavat sinulle täyden suojan vesivuotoja vastaan. Toimintojen tarkkuutta voidaan asettaa ja hienosäätää vastaamaan jokaisen rakennuksen tarpeita. Hälytyksen sattuessa laite kertoo myöskin hälytystyypin, jonka avulla vuodon syy on helpommin löydettävissä.

Tiiviystesti
Pahimmat vesivuotovauriot syntyvät putkirikoista. Vesivahinko alkaa usein piilovuodolla päästäen vettä rakenteisiin vähitellen ja täysin huomaamatta pitkänkin aikaa. Silloin on jo paljon vahinkoa tapahtunut, koska kyseessä voi olla, vesivuodon ohella, myös kostuneet rakenteet, huonontunut sisäilma tai jopa home. Leakomatic®in tiiviystesti havaitsee pienetkin piilovuodot, myöskin laitteen ollessa ‘kotona’ tilassa.

Pikatesti
Reagoi äkillisiin tippavuotoihin. Analysoi vedenkäytön viimeisen tunnin ajalta löytääkseen poikkeavuudet. Pikatesti havaitsee helposti tippavuodot, jotka syntyvät esim. vuotavista wc-istuimista ja tippuvista hanoista, ja jotka aiheuttavat turhaa vedenkulutusta.

Virtaustesti
Turvaa vesivahingoilta varmistamalla, ettei vesi virtaa asetettua aikaa kauemmin. Virtausvuodon sattuessa voi hetkessä vuotaa huomattavia määriä vesijohtovettä. Virtaustesti suojelee taloasi, vesilaskua ja ympäristöä. Eri asetuksilla säädät, kuinka kauan vesi voi virrata kun kiinteistö on käytössä (laite ‘kotona’ tilassa) tai tyhjillään (laite on ‘poissa’ tilassa).

Katso videolta kuinka Leakomatic toimii

LVI-palvelut, LVI-remontit ja LVI-asennukset:
 • Putkiremontti
 • Käyttövesiremontti
 • Patteriremontti
 • Ilmanvaihtoremontti ja lämmöntalteenotto
 • Lämmitysremontti
 • Lämminvesivaraajat ja hybridivaraajat
 • Lattialämmitys
 • Vedensäästö ratkaisut
 • Leakomatic vuotovahti